İŞTE MALZEMELERİMİZ;
1 ortaboy karnabahar
1 yumurta
1 paket ızgara köfte harcı :)
yeteri kadar sıvı yağ
yeteri kadar galeta unu
tuz ,karabiber
Servis için ;
250 gram süzme yoğurt
dere otu 2 diş sarımsak
zeytin yağı
tuz
İŞTE YAPILIŞI;
Karnabaharı küçük parçalara bölerek haşlayalım
Haşlanmış ve süzülmüş olan karnabaharların içerisine 1 paket ızgara köfte harcını,
1 yumurtayı tuz ve karabiberi ekleyip güzelce yoğuralım
Hazırladığımız harcımıza
köfte şeklini verip galeta ununa bulayalım,
Şekil verdiğimiz köftelerimizi yağda nar gibi kızartalım
Kızarttığımız köftelerin yanına, yoğurt, dere otu, sarımsak, tuz ve zeytin yağını karıştırıp hazırladığımız
güzel bir sos ile servis yapalım
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder