1 adet ortaboy kereviz
1 adet yeşil elma
yarım limon
1 adet yeşil elma
yarım limon
1 kase çeviz içi
500 gram süzme yoğurt
500 gram süzme yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
2 portakal "servis için"
süslemek için;
maydanoz ve biraz zeytinyağı
2 portakal "servis için"
süslemek için;
maydanoz ve biraz zeytinyağı
NASIL YAPIYORUZ ?
ayrı bir yerde de ekşi elmayı rendeliyoruz ve kerevizi suyun içinden sıkarak alıyor, rendelenmiş elmanın içerisine ilave ediyoruz
cevizi de bıçak yardımı ile iri olarak doğrayıp
üzerine ilave edelim
salatamız hazır...
Gelelim Servise,
2 adet portakalı yuvarlak dilimler halinde keselim
hazırladığımız salatamızı portakal dilimleri üzerine yerleştirip
maydonoz ile de süsleyip servisimizi yapalım
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder