1 adet büyük boy levrek
4 diş sarımsak
Yarım demet maydonoz sapı
Yarım demet nane sapı
Yarım demet dereotu sapı
2 adet küp küp
doğranmış kabak
Tuz,karabiber,
Zeytin yağ
Yağlı kağıt
Yapılışı; balığımızı temizledikten sonra
ayrı bir yerde
hazırladığımız dereotu,maydanoz ve nane sapları ile küp olarak doğradığımız kabak
ve sarımsakları zeytin yağımız ile karıştıralım.
Afiyet olsun
Balığımızı yağlı kağıt üzerine alıp hazırladığımız karışımı balığın içerisine güzelce yerleştirelim, kalan malzememiz olursa sorun yok ! Onuda üzerine koyabiliriz, yağlı kağıdımızı güzelce kapattıktan sonra
180 derecede yaklaşık 1 saat pişiriyoruz.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder