23 Şubat 2015 Pazartesi

PATLICANLI MUSKA BÖREĞİ



İŞTE MALZEMELERİMİZ

iki adet patlıcan
1 adet soğan
2 adet yufka
yarım demet dereotu ve maydanoz
tuz 
karabiber

KIZARTMAK İÇİN
 sıvı yağ




Soğanı küp küp doğradıktan sonra 
patlıcanlarıda doğrayıp güzelce kavuralım

*******************

Kavrulan harcımıza 
tuz karabiber ve pul biber ekleyip soğuması için bekleyelim 
soğuduktan sonra
 incecik doğradığımız maydanozları ilave edelim




Dört parmak kalınlığında
 şeritler halinde kestiğimiz yufalarımızı artık sarabiliriz




bütün malzemeler bitene 
yufkalarımızı muska şeklinde saralım




kızgın yağda her iki tarafı
nar gibi kızarana kadar kızartalım



A F İ Y E T O L S U N



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder